Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SERVICII

Echipa ROMANIAN TEAM TRAVEL va ofera un nou program gestionat de calatorii de tip CORPORATE care pune accent in mod deosebit pe gasirea celor mai bune solutii de tip cost control, cu respectarea riguroasa a politicilor de tip TRAVEL CORPORATE in cadrul programului fiecarui client.

OPȚIUNI ȘI FACILITĂȚI


ROMANIAN TEAM TRAVEL asigura prin programul gestionat - CORPORATE TRAVEL

  • In mod GRATUIT, pentru situatii de urgenta, asistenta si consultanta 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
  • Pentru evenimentele derulate prin programul CORPORATE, ROMANIAN TEAM TRAVEL, la cererea clientului va asigura un reprezentant din partea sa, pe toata perioada desfasurarii evenimentului.
  • Informarea si raportarea constanta in vederea monitorizarii bugetului de travel, dar si a adaptarii activitatilor din cadrul unui eveniment astfel incat sa corespunda nevoilor clientilor CORPORATE.
  • Suport in negocierea tarifelor cu furnizorii de servicii
  • Dupa o analiza atenta a rulajului companiei inrolata in programul CORPORATE, ROMANIAN TEAM TRAVEL pune la dispozitie anumite beneficii care constau in gratuitati la serviciile turistice (bilete de avion, cazari, asigurari medicale, pachete turistice)
  • ROMANIAN TEAM TRAVEL poate emite prin programul CORPORATE vouchere valorice pentru angajatii sau colaboratorii companiei partenere, cu o valabilitate stabilita in functie de nevoi.
  • In cazul in care exista o tendinta de a utiliza in mod frecvent o anumita linie aeriana / destinatie / lant hotelier ROMANIAN TEAM TRAVEL va negocia tarife preferentiale pentru clientul sau.

Intelegand dinamica segmentului CORPORATE, echipa ROMANIAN TEAM TRAVEL va acorda atentia cuvenita in gasirea celor mai bune solutii de travelling, mentinand o buna flexibilitate in relatia cu clientul.

Data fiind experienta si interesul pe care il afisam fata de Dvs. va invitam sa ne considerati

Your Best Business Partner

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview