Politica GDPR

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Agentia ROMANIAN TEAM TRAVEL, cu sediul in Bucuresti, CITY BUSINESS CENTER, Str. NERVA TRAIAN Nr.3, Sector 3, Cod Postal 031041, J 40/8948/2014, RO 33432218, reprezentata de Dna. Elisabeta PERSIC, in calitate de Director General, va informam cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal urmatoarele :

 

  • Administreaza in conditii de siguranta datele personale furnizate si punem in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Prelucram datele Dvs. cu caracter personal : numele si prenume, codul numeric personal,pasaport, domiciliul, adresa de e-mail, numar de telefon etc. , destinate furnizarii de service turistice,indeplinirii obligatiilor instituite de lege in sarcina agentiilor de turism precum si pentru comunicarea cu Dvs.

    Aceste date vor fi pastrate pe durata contractuala si tinerii unor evidente interne, conform obligatiilor ce ne revin in temeiul legal.

  • Va asiguram ca nu utilizam datele Dvs. cu caracter personal pentru prelucrarea lor in alte scopuri sau incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat, asigurand in mod strict secretul profesional.

    Nu dezvaluim aceste date decat pentru realizarea integrala a intereselor Dvs. sau la indeplinirea obligatiilor legale.

  • Orice informatie furnizata de Dvs. agentiei ROMANIAN TEAM TRAVEL in calitate de turist /client corporate prin accesarea si utilizarea site ului sau semnarea unui contract de tip TURIST sau CORPORATE CLIENT, va fi considerat si va reprezenta acordul Dvs. cu privire la datele Dvs. personale sa fie folosite in scopuri bine mentionate in acesta nota informativa, de catre agentia ROMANIAN TEAM TRAVEL.
  • Conform legii nr 677/2001,beneficiati de dreptul de informare conform art 12, la date cu caracter personal conform art.13, de interventie asupra datelor conform art.14, dreptul de opozitie conform art.15, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale conform art. 17 si de asemenea dreptul de a va adresa justitiei conform art.18

    Pentru exercitarea acestor drepturi, agentia ROMANIAN TEAM TRAVEL, va pune la dispozitie  urmatoarea adresa de corespondenta : office@roteamtravel.ro


    De asemenea va informam ca aveti posibilitatea de a va adresa :

 


    AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Program
  • Luni-Vineri: 09.00-18.00
  • Asistenta Clienti: 24/7
contact
  • Adresa: City Business Center - Str. Nerva Traian Nr. 3, Sector 3,Cod postal: 031041, Bucuresti
     

© 2015 Romanian Team Travel Designed by IteXclusiv