Despre noi

 
 
ROMANIAN TEAM TRAVEL s-a nascut din experienta a peste 15 ani de activitate pe piata turistica a echipei care formeaza acest nou concept de travel, dedicat in special segmentului CORPORATE.
Experienta echipei ROMANIAN TEAM TRAVEL pe segmentul corporate garanteaza solutiile cele mai performante cu privire la o gama completa de TRAVEL MANAGEMENT dedicat corporatiilor.
Echipa ROMANIAN TEAM TRAVEL garanteaza cel mai inalt nivel de satisfactie prin performanta serviciilor oferite de catre echipa noastra care va fi 24h / 24h la dispozia clientilor, raspunzand rapid si eficient in procesul de rezervare si consultanta turistica pentru programele de calatorie tip Corporate.

 


Misiune

 

Atingerea unui standard ridicat de calitate a serviciilor, pentru satisfacerea oricaror cerinte si castigarea increderii clientilor.

  

Viziune

 

Incurajam initiativa de a propune ceva diferit, de a crea solutii competitive, pentru construirea unor relatii solide cu partenerii nostri.

Valori

 

Conduita in afaceri se bazeaza pe etica si respect reciproc.Toti angajatii ROMANIAN TEAM TRAVEL isi indeplinesc sarcinile cu responsabilitate, profesionalism si integritate.

Echipa

 

Valoarea companiei este reprezentata de angajatii nostri. Am ales sa investim in oameni capabili, entuziasti, ambitiosi pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de consultanta si servicii ireprosabile din partea unor profesionisti.

Calatoreste cu Romanian Team Travel

Conceptul nostru

 
PROMPTITUDINE
EXPERIENTA
RETEA
FLEXIBILITATE PENTRU TINE!
EFICIENTA
COMUNICARE
TRANSPARENTA

Analizam aspectele situatiei

Concepem strategia adecvata

 

 

expertise-img
Peste
15
ani de experienta
Peste
150000
de clienti
Peste
500
de evenimente
La fiecare cerere
3
optiuni
Program
  • Luni-Vineri: 09.00-18.00
  • Asistenta Clienti: 24/7
contact
  • Adresa: City Business Center - Str. Nerva Traian Nr. 3, Sector 3,Cod postal: 031041, Bucuresti
     

© 2015 Romanian Team Travel Designed by IteXclusiv